کدام زبان برنامه‌نویسی را یاد بگیرم؟

خب! تصمیم گرفتم که از این به بعد جدای از محتوای مربوط به تولید محتوا، آموزش‌ها و پروژه‌های برنامه‌نویسی که مواقع استراحت روشون کار می‌کنم رو توی این وبلاگ منتشر کنم. یه دسته‌بندی جدید هم ایجاد کردم با اسم «برنامه‌ نویسی» که می‌تونید از اونجا موضوعات مرتبط با برنامه نویسی رو بخونید.

یه ویدیو ۳ دقیقه‌ای ضبط کردم راجع به اینکه چه زبان برنامه نویسی رو یاد بگیریم و چه فاکتورهایی رو در زمان انتخاب‌ش در نظر بگیریم.

اگه به یوتیوب دسترسی دارید می‌تونید توی این لینک همین ویدیو رو ببینید.

۳ پاسخ به “کدام زبان برنامه‌نویسی را یاد بگیرم؟”

  1. سلام مطلب خوبی بود آقای عباسی

    یه سوالی داشتم از محضر تون؛ به نظر تون در این سال های اخیر که هر سایتی رو عملاً وا می کنین می بنید که تبلیغات هست آره بیا تو سه ماه برنامه نویس شو و فلان و این حرفا، یعنی منظور این همه آدم رو دارن به سمت بازار برنامه نویسی می کشونن که فقط خودشون پول به جیب بزنن به نظرتون تا چند سال آینده بازار کار اشباع میشه یا همچنان هر کسی نمی تونه از پروسه سختِ یادگیری برنامه نویسی و از اون سخت تر دوام آوردن توی محیط کار بر بیاد؟

    ممنون میشم اگه جواب بدین

    1. سلام محمد جان
      حقیقت‌ش اغلب افرادی که وارد حوزه برنامه نویسی می‌شن خیلی ادامه نمی‌دن راه رو. معمولا یه دید خوشبینانه وجود داره که «اگه برنامه نویس بشم پولدار می‌شم» و می‌بینن که حداقل برای چند سال اول نیست و ولش میکنن سمت یه چیز دیگه. در ارتباط با اشباع بازار کار هم باید بگم که فعلا اینجوری نبوده چون اکوسیستم استارتاپی ایران هم نوپا هستش و در حال پیشرفته موقعیت‌های شغلی خیلی زیادی در آینده شکل می‌گیره. از طرفی هم کار برای برنامه نویسا همیشه هست. مخصوصا که مهاجرت و کار ریموت هم وجود داره.

      1. درسته؛ خیلی ممنونم از وقتی که گذاشتین استاد
        موفق باشین 🙂

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *