این مطلب رو من در دسته‌بندی «یادداشت‌ها» می‌ذارم چون در کلیت قضیه ارتباطی به دسته‌بندی‌های اصلی وبسایت ندارن و بیشتر نوشته‌های روزانه‌ای هستند که اگه شما هم مطالعه کنید بد نیست. سعی می‌کنم فان بنویسم و در نهایت سر راست. مطمئنا بخشی از این مطلب پر از ناراحتی‌ها و گلایه‌های من به نسبت جابینجا و کارفرماها خواهد بود. توی ۴ نکته خلاصه کردم و اگر چیز دیگه‌ای به ذهنم اومد آپدیت‌ش می‌کنم.

کارفرما و کارجو در حال مصاحبه

مشکلات و پیشنهادات

نکته اول – حقوق توافقی (جابینجا): من دقیقا نمی‌دونم این ویژگی چه پیامی رو با خودش داره اما به گفته دوستان وقتی توی لینکدین ازش صحبت کردم بیشتر پاسخ‌ها به این نتیجه می‌رسیدند که این به نفع کارفرماست و در نهایت به ضرر کارجو. دلیل آن هم ساده‌ست. اول از همه اینکه هیچ بازه حقوقی در نظر گرفته نشده و در نهایت ممکن است کارجو حقوقی کمتر از حقوق کارفرما رو مد نظر بگیره.

از طرفی دیگه کل این قضیه اتلاف وقته. شما وقتی که یک بازه حقوقی در نظر نمی‌گیرید کلی رزومه ارسال میشه که حاضر نیست با حقوق پیشنهادی کارفرما کار بکنه. مثلا اگه کارفرما حقوق ۱۲ میلیون در نظر داره بجای این توافقی بودن خیلی واضح و سرراست می‌تونه بنویسه که بین ۱۱ تا ۱۳ میلیون و خلاص! دیگه چه نیازی هست هر بار بریم مصاحبه بدیم و در نهایت اتلاف وقت اونم توی شهری مثل طهرون برگردیم خونه.

نکته دوم – حقوق مد نظر رو مشاهده می‌کنید؟ (کارفرما): توی وبسایت جابینجا یه قسمتی هست که شما حقوق مدنظرتون رو اعلام می‌کنید. وقتی که برای کارفرما یک رزومه رو ارسال می‌کنید جدای از اون فایل pdf، پروفایل جابینجا هم ارسال میشه که حقوق پیشنهادی کارفرما اونجا هست. اگر که این حقوق با حقوق پرداختی شما همخوانی یا حتی نزدیکی نداره لطفا رزومه رو رد کنید!

نکته سوم – در ارتباط با فرصت شغلی که ایجاد کردید آگاهی کسب کنید! (کارفرما): خیلی از فرصت‌های شغلی رو که نگاه می‌کردم متوجه شدم که اصلا و ابدا خود کارفرما یا آگهی دهنده با چیستی خود شغل و توضیحاتش آشنایی نداره. برای مثال بین «تولید کننده محتوا»، «کارشناس تولید محتوا» و «کارشناس ارشد تولید محتوا» چه به لحاظ حقوقی، چه به لحاظ توانمندی و در نهایت چه به لحاظ کاری که قراره انجام بده، تفاوت‌هایی وجود داره.

نکته چهارم – لطفا با آگاهی کامل رزومه ارسال کنید (کارجو و جابینجا): یکی از مشکلاتی که در جابینجا وجود دارد ارسال گروهی رزومه‌ست (مثلا فیچِرِ). من دقیقا نمی‌دونم کارجو چطوری قبل اینکه نیازمندی‌های کارفرما رو مطالعه کنه رزومه ارسال میکنه. کارجو جان لطف کن قبل اینکه برای یه آگهی رزومه ارسال می‌کنی حتما شرایط و درخواست‌هاش رو مطالعه کن بعد اگر رزومه‌ت با نیازمندی‌ها تطابق داشت اون رو ارسال کن. اینطوری هم وقت کارفرما رو نمی‌گیری و هم در نهایت باعث میشه که بتونی روی فرصت‌های شغلی بهتری تمرکز داشته باشی که مطابق با توانایی شما وجود داره.

من فعلا همین نکات اومد به ذهنم. چیز دیگه‌ای بود در میون میذارم.